Göcseji gombás tokány hajdinával
(4 személyre)

 

Göcseji gombás tokány

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés lapocka
  • 20 dkg friss gomba
  • 1 dl tejföl
  • 10 dkg zsír
  • 1 kk. liszt
  • 1 kk. paradicsompüré
  • Kevés fűszerpaprika
  • Őrölt bors
  • Csipetnyi majoránna
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés: A húst csíkokra, a hagymát és a gombát apróra, a petrezselymet finomra vágjuk. A hagymát üvegesre pirítjuk, fűszerpaprikával elkeverjük, beletesszük a húst, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük és rövid lében készre pároljuk. Hozzátesszük a külön megpárolt gombát, petrezselyemzöldet, paradicsompürét, tejföllel és liszttel behabarjuk és beforraljuk.

Hajdinakása

Hozzávalók:

  • 30 dkg hajdina
  • Babérlevél

Elkészítés: A hajdinát olajon megpirítjuk, kétszeres mennyiségű vizet hozzáadunk, sóval és babérlevéllel megízesítjük, fedő alatt készre főzzük.

Receptajanlatunk

Képgaléria

Csicsergő Szabadidőközpont Nova

A Csicsergő Szabadidőközpont a csend és nyugalom szigete. Csodálatos természeti környezet, fantasztikus konyha Zalában, Göcsej Szívében.

Ajánlatkérés
Árak
Környék
Rólunk
Képgaléria
GYIK
Házirend

Lépjen kapcsolatba velünk!

Informácók, szállásfoglalás, marketing:
  • Cím:
    Csicsergő Szabadidőközpont - Nova
    8948 Nova, Zuggó köz 1.
  • Szállás:
    +36-20-277-2040
    Esküvő szervezés:
    +36-20-525-4456
  • Email:
    info@csicsergo.hu