Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, figyelünk arra, hogy megfelelő alapanyagokat használjunk, és a nálunk nyaralók elegendő mennyiségben fogyasszanak olyan tápanyagokat, melyre a szervezetnek nagy szüksége van, ugyanakkor a hétköznapokban ezekre a szükségletekre nem mindig figyelnek oda.

A szabadidőközpontnak saját étterme van, mely egyszerre 80 fő befogadására alkalmas és a főépületben található. Előzetes egyeztetés alapján speciális étrendet is biztosítunk (diétás, vegetáriánus, laktóz mentes menük).

Az elmúlt években hosszú hétvégés programok, lakodalmi menüajánlatok és szállóvendégeink által választható menük körében, egyre nagyobb százalékban kerültek be a göcseji hagyományos ételek. És ezek minden formában, ha kellett gluténmentes, laktózmentes vegetáriánus változatban is. Nálunk mindenki teljes élvezeti értékű ételt fogyaszthat, függetlenül attól, mit ehet és mit nem. A göcseji ízek, a régi paraszti konyhára épített tematikus programjaink láthatóan növelték a vendégérkezések számát nem szezonális időszakban is. Ezért konyhánk és éttermünk technológiai fejlesztését folytatnánk, törekedve arra, hogy ezek a hagyományos ízek, a régi értékek és alapanyagok (erdei gombák, vad, hajdina, a tökös ételek, tökmagolaj, rétes stb…) megőrizve eredeti ízvilágukat, a modern táplálkozástudományi elvárásoknak megfelelően, mint turisztikai vonzerő növeljék a szabadidőközpontunk és térség látogatóinak a számát.


Receptajanlatunk

Képgaléria

Csicsergő Szabadidőközpont Nova

A Csicsergő Szabadidőközpont a csend és nyugalom szigete. Csodálatos természeti környezet, fantasztikus konyha Zalában, Göcsej Szívében.

Ajánlatkérés
Árak
Környék
Rólunk
Képgaléria
GYIK
Házirend

Lépjen kapcsolatba velünk!

Informácók, szállásfoglalás, marketing:
 • Cím:
  Csicsergő Szabadidőközpont - Nova
  8948 Nova, Zuggó köz 1.
 • Szállás:
  +36-20-525-4456
  /munkanapokon 8.00-16.00/
  Esküvő szervezés:
  +36-20-525-4456
 • Email:
  info@csicsergo.hu