A Nova Tábor Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult. Tulajdonosai a Ruzsics család tagjai. A vállalkozás megalakulásakor a Nován található Csicsergő Szabadidőközpont megépítését és későbbi üzemeltetését tűzte ki célul. 2006. év nyarára elkészült a beruházás, 5 év munkája során az addig értéktelen gazos külterületi ingatlanból, egy belterületi besorolású üdülőövezet jött létre több mint 30000 m2-en, valamint egy 2000 m2 hasznos területű üdülőépület. A cég fő tevékenységre idegenforgalom és vendéglátás.

A Nova Tábor Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft átlagosan 8 fő alkalmazottal rendelkezik. A nyári szezonban kisegítő alkalmazottak bevonása is szükséges, 4-5 fő erejéig.

A Nova Tábor Kft által üzemeltetett Csicsergő Szabadidőközpont Magyarország egyik legmodernebb családi üdülője, ifjúsági tábora és erdei iskolája, Göcsejben.

Az elmúlt évek fejlesztései:

Napkollektor rendszer:
A 2006. júliusában megnyitott Szabadidőközpont központi fűtését és a 140 szálláshely meleg víz ellátását gázkazánok biztosítják. A legújabb beruházás keretében a jelentős mértékű meleg víz felhasználás energiaköltségének csökkentését céloztuk meg. A tábor jelenlegi éves kihasználtsága mellett a melegvíz-igény 75%-a fedezhető napkollektorok beépítésével, ami a nyári kihasználtság felfutásával még tovább növelhető. Jelenleg 25 kollektor, 50 m2 felületen hasznosítja a nap energiáját, amely akár 4000 liter 80 Celsius fokos víz előállítására is lehetőséget ad.

A projekt rövid távú célja, hogy a jelenlegi rendszer működtetése minél gazdaságosabb, környezetbarát legyen, hosszú távú célja pedig az, hogy az itt megforduló vendégekben környezettudatos szemléletet alakítson ki. Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján elmondható, hogy a nyári hónapokban 2-300e forint megtakarítást jelentett a rendszer havonta.

Közösségi tér kemencével:
A kerékpártárolóval párhuzamosan készült el a fedett 70 m2-es közösségi terünk, egy hagyományos Göcseji parasztkemencével, amely Gasztronómiai szempontból jelentős beruházás.

Napkollektor rendszer bővítése:
Ezen projekt keretében - a fűtési rendszer optimalizálására törekedve – megoldottuk a napkollektoros rendszer felhasználásával a szállodai rész temperálását (a téli kihasználtság mellett csak fagymentesítés szükséges), az irodai rész önálló fűtését (télen is működik), a fűtési rendszer hidraulikai optimalizálását (strangszabályzók és fordulatszám szabályozott szivattyúk beépítése).

Játszótér:
A beruházás során elkészült több elemből álló játszóterünk, versenyképességünket is növeli, hiszen nagy-családos vendégeinknek elengedhetetlen követelmény egy modern játszótér.

Csicsergő Szabadidőközpont Nova

A Csicsergő Szabadidőközpont a csend és nyugalom szigete. Csodálatos természeti környezet, fantasztikus konyha Zalában, Göcsej Szívében.

Ajánlatkérés
Árak
Környék
Rólunk
Képgaléria
GYIK
Házirend

Lépjen kapcsolatba velünk!

Informácók, szállásfoglalás, marketing:
 • Cím:
  Csicsergő Szabadidőközpont - Nova
  8948 Nova, Zuggó köz 1.
 • Szállás:
  +36-20-525-4456
  /munkanapokon 8.00-16.00/
  Esküvő szervezés:
  +36-20-525-4456
 • Email:
  info@csicsergo.hu