A Csicsergő Szabadidőközpont Nován található. Immár több mint tíz éve várjuk a pihenni, kikapcsolódni, nyaralni, vágyó fiatalokat, családokat, csoportokat. A gyönyörűen karbantartott épület és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások egyaránt megfelelnek a modern kor követelményeinek, mindez pedig gyönyörű környezetben, dombok között, erdőkkel körülvéve tökéletes helyszín egyéni vendégeink részére, valamint táborok, erdei iskolák, családi üdülések, nyaralások, hosszú hétvégék lebonyolításához. A környék csendes, biztonságos, 10 hektáros park veszi körül az épületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, sportolásra.

Zalaegerszegtől 30 km -re, Lentitől 15 km -re található a 75-ös főútvonal mentén. Nova Göcsej középpontjában van, szokták a "Göcsej fővárosaként" is emlegetni.

Elhelyezés, szállóhely besorolása:
A főépületben található apartmanokban (2-3 fős hálószoba, nappali, fürdőszoba, minikonyhával), valamint Szobákban (2-3 fős szoba, saját fürdőszobával) és családi szobákban ( 2 db 2-3 fős külön nyíló hálószoba egy fürdőszobával) biztosítunk elhelyezést. A szobák az 1. és a 2. emeleten találhatóak. Törölközőt, ágyneműt biztosítunk. Plusz takaró kérhető.

A társalgókban televízió, közösségi hűtő és mikrohullámú sütő áll kedves vendégeink rendelkezésére, valamint bababarát eszközöket is tudunk biztosítani az étteremben illetve korlátozott számban, a szobákban is. A környék csendes, biztonságos. Hatalmas park veszi körül a főépületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, sportolásra. A szabadidőközpontnak saját tava van, melyben lehet fürdeni, csónakázni és horgászni. A strand rész aprókavicsos, vízellátása kizárólag forrásvízzel történik, vízminősége kiváló.

Étterem, büfé, közösségi helyiségek, szobák mind egy épületben találhatóak. Az épületet 10 hektáros bekerített park veszi körül, ahol sportpályák, játszóterek, csónakázási, fürdési lehetőség, várja a vendégeket. Rendelkezünk 300 és 80 m2 parkettás különteremmel, társalgókkal, szabadtéri fedett foglalkoztatóval.Transzer előzetes egyeztetés alapján kérhető.


Kérjen ajánlatot »

Csicsergő Szabadidőközpont Nova

A Csicsergő Szabadidőközpont a csend és nyugalom szigete. Csodálatos természeti környezet, fantasztikus konyha Zalában, Göcsej Szívében.

Ajánlatkérés
Árak
Környék
Rólunk
Képgaléria
GYIK
Házirend

Lépjen kapcsolatba velünk!

Informácók, szállásfoglalás, marketing:
 • Cím:
  Csicsergő Szabadidőközpont - Nova
  8948 Nova, Zuggó köz 1.
 • Szállás:
  +36-20-525-4456
  /munkanapokon 8.00-16.00/
  Esküvő szervezés:
  +36-20-525-4456
 • Email:
  info@csicsergo.hu
 • NOVA TÁBOR KFT SZOLGÁLTATÁSOK SZÍNVONALÁNAK NÖVELÉSE ENERGIAHATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSÉVEL ÉS SZOBÁK FELÚJÍTÁSÁVAL.