Szervezze velünk osztálykirándulását! Legyen szó csak szállásról, vagy választhat erdei iskola programjaink közül is. Nálunk a kísérők is pihenhetnek, sőt díjmentesen vehetnek részt a programon. Összeállíthatja a programot egyedileg vagy válasszon csomagajánlataink közül.

A Csicsergő Szabadidőközpont Zala megyében, a Göcsej szívében található 80 férőhelyes "C" kategóriás ifjúsági szálló. A gyönyörű táj, a csendes, nyugodt környezet, a jó levegő tökéletes helyszínné teszik a tábort gyermekek számára rendezett programok lebonyolítására. A környék adottságainak köszönhetően változatos, az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokat és érdekes szabadidős tevékenységeket tudunk biztosítani.

A környék csendes, biztonságos. Hatalmas park veszi körül a főépületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, játékok szervezésére, sportolásra. Ezek a programok mind lebonyolíthatók a főépületen belül is.

Osztálykirándulásra csoportokat általános iskola 1-6. osztályáig fogadunk.

Kérjen ajánlatot »

Osztálykirándulás

Részletek »

Erdei iskola

Részletek »

Képgaléria

Csicsergő Szabadidőközpont Nova

A Csicsergő Szabadidőközpont a csend és nyugalom szigete. Csodálatos természeti környezet, fantasztikus konyha Zalában, Göcsej Szívében.

Ajánlatkérés
Árak
Környék
Rólunk
Képgaléria
GYIK
Házirend

Lépjen kapcsolatba velünk!

Informácók, szállásfoglalás, marketing:
 • Cím:
  Csicsergő Szabadidőközpont - Nova
  8948 Nova, Zuggó köz 1.
 • Szállás:
  +36-20-525-4456
  /munkanapokon 8.00-16.00/
  Esküvő szervezés:
  +36-20-525-4456
 • Email:
  info@csicsergo.hu